Postup přípravy
Připravte marinádu na hřebenatky
V hlubokém talíři smíchejte olivový olej, sójovou omáčku a limetkovou šťávu. Přidejte hřebenatky a nechte15 minut marinovat. Poté hřebenatky vytáhněte, osušte papírovou utěrkou a napíchněte je na stonky citronové trávy.
Čočku uvařte podle pokynů uvedených na obalu, sceďte.Na rozpálené pánvi opražte arašídy a dejte je stranou. Osmahněte tofu do zlatova, přidejte lžíci sójové omáčky, promíchejte. Na stejné pánvi pak smažte ze všech stran hřebenatky. Na talíři rozložte čočku, tofu, špízy s hřebenatkami, přidejte cibulové kroužky, arašídy a listy koriandru. Vše zakápněte olivovým olejem, sójovou omáčku a limetkovou šťávou.