Postup přípravy
Jehněčí kotlety posypte solí, pepřem, koriandrem a namažte hořčicí. Polijte koňakem a na chvíli dejte stranou.
Připravte udírnu
Wok vyložte alobalem, vsypte rýži, cukr, větvičku rozmarýnu a seno. Kotlety dejte do bambusového košíku a položte do woku. Přikryté uďte na mírném ohni než kotlety změknou..
Připravte koňakovou omáčku
Vhrnci osmahněte nakrájený česnek a cibuli, dosypte cukr a nechte zkaramelizovat. Zalijte koňakem a počkejte, dokud se nevypaří alkohol. Dolijte vývar a vařte na mírném plameni dokud omáčka nezhoustne. Omáčku rozmixujte a přidejte máslo.
Smažený pak choi
Nakrájejte česnek, chilli a pak choi. Do woku nalijte kokosový olej a začněte smažit nejprve tuhé části listů spolu s chilli a česnekem. Dochuťte sezamem, šťávou z pomeranče a limety. Přidejte pokrájené ančovičky a zbytek nakrájeného pak choi. Smažte dokud vše lehce nezezlátne.
Uzené kotlety podávejte s omáčkou a smaženým pak choi.