Postup přípravy
Do velké misky rozbijeme vejce, žloutek a přidáme sójovou omáčku a perlivou vodu. Zamícháme a přidáváme kukuřičnou mouku, až vznikne husté těsto podobné těstu na palačinky. Do hotového těsta dáme všechnu zeleninu (delší lusky můžeme pokrájet na tři části) a květy. Pomocí lžíce zkusíme, jestli těstíčko není řídké (mělo by držet na zelenině a nestékat).
V hluboké pánvi rozehřejeme olej, do kterého pomocí lžíce dáváme zeleninu v těstíčku (měly by se vytvořit větší kousky). Smažíme dozlatova a osušíme na papírové utěrce. Podáváme s dipy.
Dip I
Do mixéru dáme všechny suroviny a rozmixujeme, až vznikne kompaktní pasta.
Dip II
Do misky nalijeme olej, přidáme sójovou omáčku, sezamový olej, limetkovou šťávu a kůru, pokrájenou cibulku i nať, promícháme a necháme 30 minut odpočinout.