Postup přípravy
Čočku uvaříme doměkka ve velkém množství vroucí vody asi 18 minut. Červenou řepu oloupeme a na struhadle nakrájíme na tenké plátky. Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na hranolky.
Tresku nakrájíme na asi 4 cm široké kousky. Z obou stran osolíme, opepříme a posypeme římským kmínem. Každý kousek zabalíme do parmské šunky a restujeme z každé strany asi 2 minuty.
Čočku scedíme, přidáme křen a zamícháme.
Červenou řepu dáme na rozpálené máslo spolu s nasekaným rozmarýnem a restujeme asi 3 minuty. Následně přidáme ocet a med a necháme tekutinu odpařit. Dochutíme solí, pepřem a odstavíme z ohně.
Na talíř položíme plátky červené řepy, na ně čočku a ozdobíme kedlubnovými hranolky. Nakonec podélně položíme tresku.