Postup přípravy
Krůtí prsa naložte na noc do slaného nálevu. Mrkev nakrájejte na proužky a pomocí nože zastrčte do masa. V pekáčku rozložte nakrájenou cibuli, položte na ni připravené maso. Potřete hořčicí pekáček a pečte v troubě na 170 stupňů zhruba 40 minut. K masu pak přidejte čerstvě vymačkanou pomerančovou šťávu, ostružiny, estragon a vraťte na deset minut zpátky do trouby.
Brambory nakrájejte na měsíčky a předvařte je ve vodě se solí a cukrem. Poté je opékejte na rozpáleném oleji dokud nezezlátnou. přidejte nasekané čerstvé listy kadeřávku, osolte, opepřete.
Připravte omáčku. Promixujte zelenou papriku, petrželku, listy koriandru a malé množství oleje, dochuťte solí, pepřem a limetkovou šťávou.
Krůtu nakrájejte na tenké plátky a podávejte s pečenými bramborami, plátky kozího sýra a paprikovou omáčkou.