Postup přípravy
Změklé máslo rozmixujeme s 200 g mouky, uprostřed uděláme důlek, do něj nalijeme vodu a rychle zapracujeme do hladkého těsta. Uděláme z něj bochník, zabalíme do alobalu a dáme do lednice minimálně na 30 min.
Cibuli nakrájíme na kolečka, orestujeme na olivovém oleji, přidáme víno a vaříme, dokud nezredukujeme množství tekutiny. Přidáme med a cukr a zahříváme tak dlouho, až všechno karamelizuje. Dáme do misky a necháme vychladnout.
Omáčka
Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na rozehřátém olivovém oleji. Přidáme horké mléko, muškátový oříšek a ochutíme solí a pepřem. Vaříme, dokud není omáčka hustá.
Do dortové formy o průměru 25-27 cm nalijeme těsto, propícháme vidličkou a přidáme omáčku. Posypeme karamelizovanou cibulí a sýrem caciocavallo. Vložíme do trouby rozehřáté na 180ºC na 40 min. 10 min před koncem pečení dáme nahoru plátky mozzarelly.