Postup přípravy
Cibuli nakrájíme na kolečka. Restujeme ji na středním ohni na olivovém oleji. Ochutíme solí a kajenským pepřem. Přidáme cukr a ocet. Restujeme dál, dokud se ocet vypaří. Dáme stranou.
Rajče nakrájíme na kolečka. Máslové bulky rozkrojíme na dvě půlky.
Kachní prsa omyjeme, osušíme a kůži nařežeme do tvaru mřížky. Osolíme. Dáme na studenou pánev tukem dolů a smažíme na středním ohni 6-7 minut. Otočíme a smažíme dalších 6-7 minut. Přeložíme na talíř, přikryjeme alobalem a necháme několik minut odpočinout.
Na stejné pánvi orestujeme vnitřní strany bulky do zlatova. Prsa nakrájíme šikmo na tenké plátky.
Na spodní bulku dáme lžíci karamelizované cibule, listy římského salátu, kolečko rajčete, několik plátků kachních prsou, plátky obou sýrů a přiklopíme druhou půlkou bulky. Ihned podávejte!