Postup přípravy
Polentu vařte podle pokynů na obalu (trochu si nechte stranou na obalování). Přidejte sýr Grana Padano, rozmarýn, dochuťte solí a pepřem.
Polentu přelijte do obdélníkové formy a nechte ji úplně vychladnout. Studenou polentu nakrájejte na proužky (podobné jako hranolky), obalte je ve zbytku suché polenty a osmahněte ze všech stran na olivovém oleji dozlatova. Smíchejte listy kadeřávku s trochou soli a olivového oleje. Přidejte růžičky květáku, speck, pražené ořechy a petrželku.
Smíchejte 4 lžíce olivového oleje s jednou lžící balzamikového octa. Osolte, přidejte chilli papričku a promíchejte. Nalijte zálivku do salátu a promíchejte.
Nakonec přidejte hranolky z polenty, cuketové květy a posypte sýrem Asiago.