Recepty Canal+ Domo

Tortilly se zeleninou, sardinkami a tuňákem

Tortilly se zeleninou, sardinkami a tuňákem
Pořad:David v Evropě 2, epizoda 11
Druh masa:Ryby a mořské plody
Chod:Oběd
Večeře
Kuchyně:Italská

Ingredience

  • 4 pšeničné tortilly
  • 1 tmavočervená mrkev, nakrájená na nudličky
  • 1 žlutá mrkev, nakrájená na nudličky
  • 4 listy římského salátu
  • ½ žluté papriky, nakrájené na proužky
  • ½ červené papriky, nakrájené na proužky
  • 1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě
  • 1 plechovka sardinek v olivovém oleji
  • kousek strouhaného galangalu
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce bílého octa
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 4 lžíce olivového oleje

Postup přípravy

Dvě tortilly obložte mrkví, římským salátem a tuňákem. Další pak paprikou, římským salátem a sardinkami.

Dresink– smíchejte med se strouhaným galangalem, octem, olivovým olejem a sójovou omáčkou.

Tortilly zakápněte dresinkem, zarolujte a podávejte.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všechna práva vyhrazena
Skylink® je obchodní značka vlastněná Canal+ Luxembourg S. à r.l.
se sídlem Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905