Recepty Canal+ Domo

Tatarák z tuňáka a avokáda

Tatarák z tuňáka a avokáda
Pořad:David v Evropě 2, epizoda 14
Druh masa:Ryby a mořské plody
Chod:Oběd
Večeře
Kuchyně:Španělská

Ingredience

  • 2 steaky tuňáka, nakrájené na kostky
  • 2 housky
  • 1 avokádo, nakrájené na kostky
  • 1 jarní cibulka (bílá část), nakrájená na tenké plátky
  • 1 rajče, nakrájené na kostičky
  • 2 žloutky z křepelčích vajíček
  • šťáva z 1 limety
  • 1 lžíce cukru
  • strouhaný zázvor
  • ½ chilli papričky, jemně nasekané
  • čerstvý koriandr
  • čerstvá máta
  • 2 lžíce olivového oleje

Postup přípravy

Připravte omáčku – limetkovou šťávu smíchejte s cukrem, strouhaným zázvorem, olivovým olejem a nakrájenou papričkou.

Housky rozkrojte na polovinu a ogrilujte na grilovací pánvi. Na každou polovinu dejte lžíci rajčat, pár plátků cibule, lžíci avokáda, lžíci tuňáka a zalijte omáčkou. Navrch položte po jednom žloutku a ozdobte lístky máty a koriandru.

© 2020 Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Všechna práva vyhrazena
Skylink® je obchodní značka vlastněná Canal+ Luxembourg S. à r.l.
se sídlem Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg
R.C.S. Luxembourg: B 87.905