Postup přípravy
V hrnci rozpusťte máslo s vodou a solí, poté přisypte prosátou mouku a utřete. Takto připravenou hmotu vložte do mísy od robota, přidejte jedno vejce a promíchejte. Přeložte těsto do cukrářského šáčku a vytlačte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte při teplotě 190–200°C asi 25–30 minut.
Ovoce zahřejte s cukrem, poté rozmixujte a propasírujte přes síto. Zalijte želatinu vodou, přidejte k ovoci, zahřejte a nechejte vychladnout.
Vyšlehejte dobře vychlazenou smetanu, přilijte ovocnou hmotu, vložte do cukrářského sáčku a nechte vychladnout.Cukr moučku spojte metličkou se třemi lžícemi růžové vody.
Po několika minutách upečený dort nakrájejte, přidejte ovocný krém a ozdobte polevou.