Postup přípravy
Troubu předehřejeme na 140 stupňů Celsia. Maso očistíme, osolíme a opepříme. Med promícháme se lžičkou nasekaného rozmarýnu a kůrou z pomeranče. Pomerančové šťávy přidáme takové množství, abychom glazurou potřeli celou plochu masa. Plátky potřeme a vložíme do pečicího sáčku. Položíme na plech a dáme do trouby.
Na stejný plech poklademe zeleninu na přípravu omáčky. Zhruba po 50 minutách zvýšíme teplotu na 200 stupňů a rozřízneme sáček. Maso pečeme dalších cca 15 minut, než začne zlátnout. Během pečení maso podléváme výpekem.
Omáčka
Pečené mrkve, rajčata a cibule umixujeme s trochou olivového oleje, až vytvoří vláčnou zeleninovou omáčku. Osolíme a opepříme. Plátky naporcujeme a podáváme se zeleninovou omáčkou.