Postup přípravy
Na pánvi rozpusťte máslo, počkejte, až začne hnědnout, pak přidejte nakrájené jablko a pórek. Poté přidejte klobásu (bez střívka) a promíchejte. Dochuťte solí a citronovou šťávou z půlky citronu.
Odložte nádivku a připravte si omáčku. Na pánvi rozpusťte máslo, přidejte křen, petržel, pastinák a mrkev. Nalijte citronovou šťávu, a pak víno. Když se alkohol odpaří, nalijte smetanu. Přidejte libeček a dochuťte solí. Vše promíchejte.
Před rozložením lasagní na plech vložte těstoviny na minutu do horké vody, aby byly pružné. Na plech nalejte olivový olej a začněte vrstvit: těstoviny, nádivku a omáčku. Na závěr posypejte plísňovým sýrem a listy libečku.
Pečte při teplotě 170 stupňů asi 50 minut.