Postup přípravy
Vložte máslo a drcené sušenky do kuchyňského robotu. Rozmixujte nahrubo vtlačte hmotu na dno koláčové formy vyložené pečicím papírem. Vložte do lednice. Dále vložte všechny ingredience na tvarohovou vrstvu do mixéru a krátce mixujte, jen dokud se ingredience nespojí.
Koláčovou formu s drcenými sušenkami zabalte do alobalu, aby se do koláče nedostala voda. Přidejte na sušenky tvarohovou hmotu a vše vložte do druhé, širší nádoby. Do té nalijte horkou vodu do ½ výšky formy s koláčem. Celé to vložte na 15 minut do trouby předehřáté na 180°C. Poté snižte teplotu na 110°C a pečte dalších 80–90 minut, dokud není tvarohová vrstva pevná, ale pružná. Vypněte troubu a koláč v ní nechejte ještě 10 minut. Poté pootevřete dvířka a nechejte ho dalších 10–15 minut vychladnout.
Mezitím si připravte malinovou vrstvu. Maliny posypte cukrem a zahřejte. Až se začnou rozpadat, rozmixujte je mixérem. V případě potřeby můžete vše propasírovat přes síto.
Želatinu zalijte studenou vodou a odložte, dokud nenabobtná. Přidejte ji k teplým malinám a krátce zahřejte, dokud se želatina úplně nerozpustí. Teplou malinovou hmotu nalijte na koláč a nechte úplně vychladnout. Vložte tvarohový koláč na noc do lednice a podávejte vychlazený.