Postup přípravy
Ceviche
Filety nakrájejte na 0,5cm kostky a vložte je do misky. Nastrouhejte kůru z limet a vymačkejte šťávu. Přidejte nasekanou chilli papričku, šalotku a několik snítek koriandru. Osolte a promíchejte. Vložte do ledničky minimálně na 30 minut.
Salát
Quinou uvařte podle pokynů uvedených na obalu. Po uvaření propláchněte studenou vodou, sceďte a dejte do misky.
Přidejte umyté a vysušené listy špenátu, na kostky nakrájené mango a několik oloupaných plátků grapefruitu. Vymačkejte šťávu ze zbytku grapefruitu do misky a přidejte 3 lžíce olivového oleje. Dochuťte solí a pepřem. Jemně promíchejte.
Nandejte salát na talíř. Posypte rozdrobenou fetou a ozdobte lístky koriandru. Podávejte s cevichem.