Postup přípravy
Připravte nakládanou cibuli. Smíchejte cukr, sůl, vodu a ocet. Ponořte cibuli do marinády a odložte alespoň na 20 minut.
Připravte marinádu na lososa – ingredience smíchejte dohromady a zalijte filé. Odložte na 10 minut.
Mezitím připravte dresink na chlebíček: smíchejte jogurt, limetkovou šťávu, kopr a dochuťte solí a pepřem podle chuti. Odložte.
Filé vyjměte z marinády a osmažte na pánvi, nejlépe na grilovací. Nejprve ze strany kůže - dokud nebude dozlatova. Otočte a smažte druhou stranu několik minut, dokud se maso nepropeče. Odložte.
Připravte ztracená vejce. Dejte 1 lžíci bílého octa do vroucí vody, udělejte vír a opatrně vlijte vejce do vody. Vařte 2 minuty, slijte a to samé udělejte i s druhým vejcem.
Zakapejte plátky chleba olivovým olejem. Položte kousky ryby, naložené cibulové kroužky a vejce na chlebíček. Ozdobte koriandrem, koprem a polijte dresinkem. Přidejte kousky limety.