Postup přípravy
Kroupy a čočku vařte zvlášť, dokud nebudou měkké. Poté sceďte a smíchejte. Chřest oloupejte, nakrájejte na menší kousky a krátce osmažte na kokosovém oleji. Přidejte i s olejem ke kroupám a čočce. Přidejte nasekanou petrželku a na jemno nakrájenou ředkvičku. Dochuťte solí, pepřem, pokapejte citronovou šťávou a dejte stranou.
Halibuta osušte papírovým ubrouskem, odstraňte kosti a kůži. Smíchejte hořčici se šťávou z jednoho pomeranče, s medem a lžící olivového oleje. Ostatní citrusy nakrájejte na plátky a vložte do pekáče. Halibuta nakrájejte na menší porce, dochuťte solí a pepřem a potřete hořčičnou marinádou.
Položte na ovoce a vložte asi na 20 minut do trouby předehřáté na 180°C. Na porci krup s čočkou položte porci halibuta. Ozdobte klíčky.