Postup přípravy
Osolené krůtí stehno vložte do sáčku na pečení, do kterého přidejte nakrájenou papriku, šalotky, rajčata a česnek. Dochuťte pepřem a koriandrem. Přidejte rajčata z plechovky, pomerančovou šťávu a mátu. Sáček zavažte a protřepejte. Pečte na 180° asi 30-40 minut.
Během pečení masa si připravte rychlý džem. Na pánev nasypte angrešt, polijte medem a rozmačkejte. Do vzniklé směsi přidejte nakrájenou šalotku a okurku, kterou je třeba před krájením zbavit jader.
Džem přendejte do jiné nádoby, dolijte pomerančovou šťávou a rozmixujte.
Bagetku pokapejte olivovým olejem a opečte na grilu.
Upečené krůtí stehno nakrájejte na plátky.
Bagetu namažte džemem, navrch položte maso, zeleninu a lístky bazalky.