Sport

Premier League klepe na dveře

Premier League – fotbal na CANAL+ Sport
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na skylink Live TV Sledovat

Třetí sezona nejpopulárnější ligy světa s CANAL+ Sport je za rohem.

Je to tady! Datum, které nejen fanoušci anglického fotbalu dlouho vyhlíželi se neúprosně blíží. Pátek 16. srpna –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ start nové sezony Premier League. I letos budete mít možnost sledovat všech 380 zápasů nejvyšší anglické soutěže na CANAL+ Sport. A slibujeme, že s námi vám ani jeden zajímavý fotbalový moment neuteče.

Už v pondělí 12. srpna se můžete těšit na úvodní Premier Club. Mimořádně prodloužený díl zábavné talk show se přirozeně zaměří na tipy a predikce před výkopem další sezony. Sesadí někdo konečně z trůnu suveréna posledních ročníků Manchester City? Hodně o tom napoví i dění na přestupovém trhu, na které si v naší šatně také posvítíme.

V pátek pak vše odstartuje klání Manchesteru United proti Fulhamu doprovozené studiem Match Time. Právě „Red devils” by si asi nejvíce ze všech přáli ukončit dominanci svého městského rivala. Jejich fanouškům by však možná stačilo zmírnit vlastní ligové trápení a plnohodnotně se v této sezoně zapojit do boje o titul. Pomoct by historicky nejúspěšnějšímu klubu Premier League měla dlouho očekávaná přestavba kádru v dikci nových majitelů. Jak ale na Old Trafford dobře ví, není posila jako posila.

Kromě navrátilců Leicesteru City a Southamptonu se po více než 20 letech v Premier League ukáže Ipswich Town. Nováček soutěže odehraje své úvodní klání v sobotu po obědě, kdy změří síly se slavným Liverpoolem. Také klub z města Beatles vstupuje do nové éry. Ikonického manažera Jürgena Kloppa nahradil po osmi letech u kormidla Arne Slot, bývalý trenér Dávida Hancka ve Feyenoordu Rotterdam. Získá si Nizozemec srdce fanoušků „The Reds” už v prvním zápase?

Kromě oblíbeného Konferenčního přenosu přinese úvodní víkend s Premier League také pořádný šlágr. V neděli v podvečer se totiž utká ambiciózní Chelsea s úřadujícím mistrem Manchesterem City. Loňský souboj těchto celků na Stamford Bridge byl jedním z vůbec nejatraktivnějších zápasů sezony. A my budeme doufat, že oba týmy osmigólové drama v neděli přinejmenším napodobí…

Premier League

Sport
Foto CANAL+

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC