Sport

Extra Time doplnil Premier Cast. Povídání o Premier League není nikdy dost

Premier League: Premier Cast – podcast
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na skylink Live TV Sledovat

Anglická nejvyšší soutěž nabízí opravdu hodně témat k rozebrání. A my v CANAL+ Sport víme, že by byla škoda, kdybychom toho nevyužili. Proto si nově můžete poslechnout zajímavé poznatky a názory našich expertů nejen v pořadech Match Time, Premier Club nebo Extra Time, ale také volně dostupném podcastu Premier Cast!

Už v srpnu jsme ám na CANAL+ Sport představili nový pořad s názvem Extra Time. Ten každou hrací neděli večer nabízí sestřihy ze všech zápasů kola, opakovačky těch nejzajímavějších i nejzábavnějších momentů nebo rozhovory s hráči a manažery. Všechno samozřejmě doplněné postřehy našich hostů ve studiu.

Pokud je Vám ale i to málo a dění z Premier League chcete hltat také v průběhu týdne – je tady Premier Cast. Nový podcast a videocast televize CANAL+ Sport zaměřený čistě na anglickou nejvyšší soutěž. Experti na Premier League, které znáte z televizních obrazovek, se tentokrát usadí za mikrofon a podělí se o své názory i emoce v trochu uvolněnějším formátu.

Premier Cast pod taktovkou Martina Minhy vychází každé pondělí a pátek na YouTube a v podcastových aplikacích jako je Spotify nebo Apple Podcasts. Pondělní díl se přirozeně zaměří na rozbor těch nejsilnějších témat z víkendového kola. V pátek vás zase pozveme na ty nejzajímavější nadcházející duely, chybět nebudou ani predikce a aktuální informace, které si žádný vášnivý fanoušek Premier League nemůže nechat ujít.

Pokud chcete být neustále v obraze, sledujte také účty CANAL+ Sport CZ/SK na sociálních sítích Facebook, Instagram nebo X. S Premier League se zkrátka nudit nebudete!

Premier League

Sport
Foto CANAL+

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC