Sport

Druhý ročník Premier League s CANAL+ Sport přinesl spoustu novinek

Premier League – druhý ročník na stanici CANAL+ Sport
Skylink Live TV

Sledujte na CANAL+ Sport na skylink Live TV Sledovat

Rekordní množství gólů, krásné fotbalové momenty a napínavý souboj o titul až do posledního kola. Uplynulá sezona Premier League měla opravdu všechno a v redakci CANAL+ Sport si nesmírně vážíme toho, že jsme mohli být u toho. Zároveň jsme našim divákům opět přinesli několik novinek.

V této sezoně jsme chtěli nejpopulárnější ligu světa dostat ještě blíž českým a slovenským fanouškům. I proto jsme uspořádali akce Premier League v kině. Promítání ostře sledovaných duelů doprovozená debatou našich expertů se těšila velké popularitě, stejně jako Fantasy Show Live a závěrečná Premier League talkshow v Praze.

Na vlně emocí věrných příznivců se nesla rovněž novinka s názvem fanouškovský komentář, jenž obstaralo známé duo z podcastu VAR Julo a Muťo. A premiéra to byla opravdu povedená –⁠⁠⁠⁠⁠ vývoj londýnského derby mezi Chelsea a West Hamem nahrál především Julovi, jehož „Blues” rozcupovali soupeře 5:0. Muťovi tak v závěru klání nebylo příliš do zpěvu, komentování ale oddaný „Kladivář” zvládl na jedničku. Nové věci zkoušíme také v rámci klasického zápasového komentáře. Pozorní diváci si jistě všimli, že v průběhu této sezony vybraná utkání doprovodila hned dvojice komentátorů. Roli spolukomentátorky si vyzkoušela třeba i kmenová hráčka londýnské Chelsea Kateřina Svitková. A pak samozřejmě už oblíbená klasika – zápasová studia Match Time a konferenční přenosy. Na ty se diváci CANAL+ Sport mohli těšit takřka každý víkend, kdy se hrála Premier League. A že jich bylo! Celkem jsme v rozmezí devíti měsíců doprovodili studiem 74 zápasů. Analyzovat atraktivní utkání nejvyšší anglické soutěže k nám přišla opět věhlasná jména českého fotbalu jako Tomáš Rosický, Jindřich Trpišovský nebo pravidelný expert CANAL+ Sport Karel Poborský. Nesmíme zapomenout ani na Premier Club, pondělní talk show, ve které naši hosté zábavným způsobem komentují dění nejen uplynulého kola. Jedním z nejoblíbenějších dílů této sezony byl bezesporu ten s Milanem Barošem a Vladimírem Šmicerem, ve kterém legendární čeští fotbalisté zavzpomínali na svá léta v Liverpoolu. Slevit nehodláme ani na živých vstupech našich reportérů přímo ze stadionů a samozřejmě také pozápasových rozhovorech s hráči i manažery. Letos jsme ulovili hned několik velkých ryb. Třeba když Karel Tvaroh a Martin Minha vyzpovídali nejlepšího manažera současnosti Pepa Guardiolu.

Premier League

Sport
Foto CANAL+

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC