Hudba a lifestyle

Provensálské Petits Farcis s mletým krůtím masem

Provensálské Petits Farcis  – kulinářský pořad

Sledujte kuchařské show každý den na CANAL+ Domo. Recepty najdete na www.canalplusdomo.com.

Ingredience
2 rajčata
3 malé kulaté cukety
2 papriky (žlutá a červená)
1 cibule
300 g mletého krůtího masa
Svazek petrželové natě
2 jarní cibulky
1 stroužek česneku
Pár lžic strouhanky
Olivový olej
Sůl, pepř

Doba přípravy
1,5 hodiny

Připrava jídla
Z rajčat, paprik a cuket odkrojíme vršky, které si dáme stranou na později. Lžící vydlabeme vnitřek rajčat a cuket. Semínka papriky vyhodíme. Zeleninovou dužinu a cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na pánvi na olivovém oleji.

Přendáme do mísy, přidáme najemno nakrájenou petrželku, jarní cibulku a mleté maso. Vše dobře promícháme. Pokud je směs příliš řídká, přidáme trochu strouhanky. Dochutíme solí a pepřem a nádivkou naplníme vydlabanou zeleninu.

Na plech nalijeme dvě lžíce olivového oleje a posypeme dvěma lžícemi strouhanky. Položíme plněnou zeleninu a zakryjeme ji vršky. Osolíme a pokapeme olivovým olejem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů asi 45 minut nebo dokud zelenina nezměkne. Vyjmeme a necháme 10 minut vychladnout.

Recept najdete v 5. epizodě seriálu Souboj chutí 3 na CANAL+ Domo ve Videotéce Skylink.

Kuchařské show na CANAL+ Domo

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo
pondělí 31. 10.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC