Prostě maso
Foto TV Paprika
Pokud jste zarytí masožrouti, nenechte si tento seriál ujít. Dozvíte se spoustu praktických tipů, kterými ohromíte rodinu i přátele.
Existují jen dvě procenta Poláků, kteří ze zdravotních či ideologických důvodů nekonzumují maso. Pro zbytek – a v naší zemi tomu nebude jinak – je zde unikátní pořad Tomasze Jakubiaka. Každý díl vás zavede k jinému chovateli, který vám prozradí ty nejzasvěcenější triky. Jaké? Každý druh masa se musí jinak bourat, jinak uchovávat a jinak připravovat. Tomasz divákům v každé epizodě nakonec uvaří dvě jídla, na kterých vysvětlí, co všechno byste o každém druhu masa měli vědět. Dozvíte se tak vychytávky o hovězím, vepřovém, drůbežím, ale i tipy, jak správně pracovat se zvěřinou a rybami. Nakonec pochopíte, že různé druhy masa potřebují různý přístup a že nejde jen o koření či teplotu úpravy.