Moderní Snack Bar
Foto TV Paprika
V novém pořadu vám úspěšný australský šéfkuchař ukáže, jak na malé občerstvení, díky kterému vás budou návštěvy milovat.
I Austrálie má svou kuchařskou celebritu, Adriana Richardsona, který vaří jak ve vlastním restaurantu La Luna, tak na televizních obrazovkách. V pořadu Moderní Snack Bar otevírá nový podnik, aby ukázal kulinářské umění na poli drobných pochutin, předkrmů a nápojů. K jednoduchým jídlům přistupuje novátorským, neotřelým způsobem a zároveň tak, aby si je každý divák mohl bez problémů připravit doma. Co takhle olivy plněné parmazánem a pršutem pečeným na oleji? Nebo snad minisendvič s krevetami a česnekem? Podobným menu okouzlíte přátele i rodinu a přitom nestrávíte přípravou celou věčnost. „Richo“, jak se Adrianovi přezdívá, vám navíc k občerstvení doporučí ten nejvhodnější míchaný nápoj. Tak dobrou chuť!