Hudba a lifestyle

Dejte si… Vepřová líčka s čočkou a sušenými rajčaty

Dejte si… Vepřová líčka s čočkou – vaření

Sledujte kuchařské show každý den na CANAL+ Domo. Recepty najdete na www.canalplusdomo.com

Ingredience
1 kg vepřových líček
200 g sušených rajčat (bez oleje) 
300 g červené čočky
1 svazek bazalky
50 g parmazánu
3 stroužky česneku
Sůl 
Pepř 
1 sklenice vody
30 ml sójové omáčky

Líčka osolíme, opepříme, osmahneme na pánvi dozlatova a vložíme do tlakového hrnce. Přidáme sušená rajčata nakrájená na kousky, nasekaný česnek, zalijeme sójovou omáčkou a vodou. Necháme vařit 50 minut.

Hotová líčka vyndáme a odložíme stranou do tepla. Omáčku vaříme ještě dalších 15 minut, dokud nezhoustne. Do hotové omáčky přimícháme uvařenou čočku, nasekanou bazalku a necháme ještě 3–4 minuty probublávat. 

Líčka podáváme s čočkou, strouhaným parmazánem a lístky bazalky.

Další recepty najdete zde

Kuchařské show na CANAL+ Domo

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo
pondělí 7. 3.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC