Dejte si… Pak choi s hovězím masem
Foto CANAL+ Domo
Sledujte kuchařské show každý den na CANAL+ Domo.
Ingredience na pak choi s hovězím masem
čínské zelí pak choi
100 g hovězí svíčkové
50 g rýžových nudlí
kousek zázvoru
0,5 lžičky chilli pasty
citrónová šťáva
sůl a pepř
olej na smažení
Zelí podélně rozkrojte. Maso nakrájejte na tenké plátky, osolte, opepřete, posypte nakrájeným zázvorem a potřete chilli pastou. Nudle uvařte podle návodu na obalu.
Na pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje. Zelí osmahněte z obou stran, aby bylo křupavé, poté ho odložte stranou. Na stejné pánvi pak asi 2 minuty restujte hovězí maso, Když je hotové, opět odložte stranou. Do pánve nakonec přihoďte okapané nudle, rychle je orestujte, přidejte hotové maso a důkladně promíchejte.
Křupavé zelí položte na talíř, na něj navršte maso s nudlemi a podávejte.