Hudba a lifestyle

Dejte si… Medailonky z vepřové panenky s máslem a liškami

Dejte si… Medailonky z vepřové panenky – vaření

Sledujte kuchařské show každý den na CANAL+ Domo. Recepty najdete na www.canalplusdomo.com

Ingredience
2 vepřové panenky
100 g hrubé mouky
100 g másla
200 g lišek
1 stroužek česneku
1 cibule
2 lžíce kapar
1 citron
řepkový olej
sůl a pepř

Panenku si nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, jemně poklepeme rukou a obalíme v mouce. Rozehřejeme si pánev a nalijeme na ni řepkový olej.

Položíme na ni plátky panenky, kterou zasypeme cibulí nakrájenou na kostičky a kapary. Smažíme bez míchání 2 minuty z každé strany.

Medailonky dáme na talíř. Ke zlatavé cibulce přidáme lišky a restujeme další 2 minuty, poté přidáme máslo, nasekaný česnek a za stálého míchání vše 2–3 minuty dusíme. Nakonec přidáme citronovou šťávu.

Hotové medailonky zalijeme omáčkou s liškami a podáváme s bílým vínem a bagetou.

Další recepty najdete zde

Kuchařské show na CANAL+ Domo

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo
středa 10. 11.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC