Hudba a lifestyle

Dejte si… Krevety na soli s limonádou z granátového jablka a červeného ovoce

Dejte si… Krevety na soli – vaření

Sledujte kuchařské show každý den na CANAL+ Domo. Recepty najdete na www.canalplusdomo.com

Ingredience 
12  kusů syrových celých krevet
1 lžíce hrubé soli

Pesto
2  lžíce nasekané petrželové natě
2  stroužky česneku
1  čili paprička
4  lžíce olivového oleje
5  stonků koriandru 
sůl – podle chuti

Limonáda
750  ml studené vody
šťáva z 1 citrónu
3 lžíce sirupu z granátového jablka
semínka z poloviny granátového jablka
několik třešní 
několik malin 
1 snítka rozmarýnu
kostky ledu

Pesto: Česnek a čili papričku nakrájíme najemno a smícháme s petrželovou natí a olivovým olejem. Celé dochutíme podle potřeby pepřem a solí.

Limonáda: Do 750 ml vody přidáme sirup a semínka z granátového jablka, citrónovou šťávu, třešně, maliny, rozmarýn a kostky ledu. Vše promícháme.

Krevety: Na rozpálenou pánev nasypeme hrubou sůl. Přidáme k ní krevety a opékáme je ze všech stran dorůžova. Podáváme s pestem a limonádou.

Další recepty najdete zde

Kuchařské show na CANAL+ Domo

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo
středa 13. 10.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC