Hudba a lifestyle

Dejte si… Čevapi s melounovým carpacciem a fetou

Dejte si… Čevapi s melounovým carpacciem a fetou – show

Sledujte kuchařské show každý den na CANAL+ Domo. Recepty najdete na www.canalplusdomo.com

Ingredience na Čevapi s melounovým carpacciem a fetou

500 g mletého hovězího a vepřového masa
1 malá cibule, jemně nasekaná
1 cibule, nakrájená na kolečka
1 malý svazek petrželky, jemně nasekané
Sůl a pepř na dochucení
Olej na smažení

Melounové carpaccio:
1 meloun
50 g sýru feta
Strouhaná kůra z poloviny citronu
Čerstvé lístky oregana
1 lžíce olivového oleje

Meloun zbavíme slupky, nakrájíme jej na velmi tenké plátky a poskládáme na talíř. Posypeme citronovou kůrou, lístky oregana a rozdrobenou fetou. Zakápneme lžící olivového oleje a dáme do ledničky. 

Maso důkladně promícháme s nakrájenou cibulí a česnekem. Dochutíme solí a pepřem. Tvarujeme malé a krátké válečky (čevapi) silné asi jako prst, které osmažíme na rozpálené pánvi s trochou oleje.

Čevapi podáváme s vychlazeným melounovým carpacciem 
a kroužky cibule. 

Další recepty najdete zde

Kuchařské show na CANAL+ Domo

Hudba a lifestyle
Foto Skylink 7
středa 21. 7.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC