Hudba a lifestyle

Čočkový salát s řapíkatým celerem a plísňovým sýrem

Čočkový salát s řapíkatým celerem – vaření

Sledujte kuchařské show každý den na CANAL+ Domo. Recepty najdete na www.canalplusdomo.com

Ingredience
120 g černé čočky
2 stonky řapíkatého celeru
půlka kyselého jablka
2 lžíce pražených lískových ořechů
50 g plísňového sýra
1 šalotka
petrželová nať
4 lžíce za studena lisovaného řepkového oleje
1–2 lžíce jablečného octa
sůl, pepř

Doba přípravy
45 minut

Příprava jídla
Čočku uvaříme do měkka, scedíme a necháme vychladnout.

Řapíkatý celer oloupeme a spolu s jablky a šalotkou nakrájíme na tenké plátky. 

Na zálivku smícháme olej s octem, špetkou soli a pepře. 

Čočku, celer, jablka, ořechy, nakrájený sýr a najemno nasekanou petrželku dáme do servírovací nádoby a promícháme. Před podáváním přelijeme zálivkou.  

Recept najdete v 9. epizodě seriálu Souboj chutí 3 na CANAL+ Domo ve Videotéce Skylink. 

Kuchařské show na CANAL+ Domo

Hudba a lifestyle
Foto CANAL+ Domo
pondělí 8. 8.

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC