Film / seriál

Projekt Lazarus 2


Projekt Lazarus 2 – britský sci-fi seriál

Návrat Projektu Lazarus ve velkém stylu opět s hvězdným Paapaou Essiedu! Diváci CANAL+ jej najdou ve videotéce od 30. června.

Před téměř dvěma lety vstoupila na televizní obrazovky britská sci-fi série Projekt Lazarus s charismatickým Paapaou Essiedu v hlavní roli a ihned si získala srdce filmových fandů tohoto žánru. Po velkém úspěchu přidali v loňském roce tvůrci sérii druhou a nabídli divákům dalších osm dílů. Projekt Lazarus 2 se stal neméně úspěšným jako jeho první řada.

A zatímco v prvních osmi dílech se George (Paapa Essiedu) – který má schopnost uvědomit si, že je možné uvíznout v časové smyčce a cestovat časem – snažil zabránit apokalyptickým nástrahám, které ohrožují svět, ve druhé sérii jde o hrozbu daleko větší. Poslední díl první série končí v okamžiku, kdy se svět ocitá v třítýdenní časové smyčce, která pomalu vede ke globální destrukci. A zde začíná série druhá. George je opět požádán, aby se se svým týmem pokusil tuto hrozbu odvrátit a smyčku prolomit. Ale ne vše se zdá být úplně v pořádku už v samotném centru Lazaru a George si bude muset vybrat, zda věřit Lazaru, nebo své intuici a tomu, co považuje za správné. Pomůže mu v tom stroj času?

Projekt Lazarus 2


Film / seriál
Hodnocení redakce
Foto CANAL+

Režie Joe Barton

Obsazení  Paapa Essiedu, Caroline Quentin, Anjli Mohindra, Salóme Gunnarsdóttir, Rudi Dharmalingam...

Délka 8 x 40–48 min.

Satelitní televize: Skylink Live TV

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC