Dokument

Zrod života na planetě Zemi

Zrod života na planetě Zemi – dokumentární seriál
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat Nature HD na skylink Live TV Sledovat

Apokalyptická minulost naší planety.

Objevte fascinující příběh naší planety, jejíž dávná historie je plná násilí a pohrom, které formovaly Zemi do dnešní podoby. Od jejího počátku před zhruba 4,5 miliardami let z gigantického oblaku kosmického prachu a horkých plynů až po dramatickou srážku s protoplanetou velikosti Marsu, která vedla ke vzniku Měsíce a umožnila stabilní klima na Zemi, jež bylo nezbytné pro vývoj života.

Tento dokumentární seriál vám představí minulost planety Země a rekonstruuje děje, které měnily její prostředí a pro většinu tehdejších živočišných druhů byly často fatální – jednalo se o dopady ničivých asteroidů, období, kdy byla Země pokryta lávou, či kruté a miliony let trvající doby ledové. Připojte se k nám na cestě časem a prozkoumejte, jaké neuvěřitelné síly a kosmické vlivy stály u zrodu planety, kterou nazýváme naším domovem.

Zrod života na planetě Zemi

Dokument
Foto Viasat Nature
Viasat Nature HD úterý 10. 9. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC