Dokument

Ramses: Velký egyptský král

Ramses: Velký egyptský král – dokumentární série
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat History HD na skylink Live TV Sledovat

Skutečný osud legendárního starověkého vládce.

Dokumentárně dramatický seriál vás zavede hluboko do fascinující historie starověkého Egypta a odhalí život jednoho z největších faraonů všech dob, Ramsese II. Díky moderním vědeckým poznatkům a pokročilým metodám zkoumání nedávných archeologických objevů se ukazuje, že vyprávění o tomto ikonickém vládci, tradované po tisíciletí, byla často jen idealizovanou verzí jeho vlastní propagandy.

Tvůrci seriálu přinášejí nový, podrobný portrét Ramsese, který pečlivě odděluje skutečnou osobnost faraona od mýtů, jež ho obklopují. Tento velmi propracovaný seriál z dílny Pearl Media využívá fotorealistické CGI, které odborný komentář obohacuje o úchvatné vizuální rekonstrukce města Pi-Ramesses, tehdejšího nejvelkolepějšího hlavního města, monumentálního chrámu v Karnaku, západního břehu starověkých Théb a dalších historických míst.

Ramses: Velký egyptský král

Dokument
Foto Viasat History
Viasat History HD pondělí 7. 10. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Mini, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Mini, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC