Dokument

Piráti: Legendy moří

Piráti: Legendy moří – historický dokument
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic HD na skylink Live TV Sledovat

Legendární piráti a jejich životy.

Vydejte se na neuvěřitelnou dobrodružnou cestu do historie a objevte skutečné příběhy nejobávanějších námořních pirátů. Od chudého námořníka Johna Warda, který se stal obávaným korzárem ve Středozemním moři a jehož život inspiroval filmaře při psaní slavné postavy Jacka Sparrowa z filmové série Piráti z Karibiku, přes kontroverzního anglického objevitele Francise Drakea, jenž byl pro některé postrachem, zatímco pro jiné hrdinou, a jako první obeplul zeměkouli. Až po Grace O'Malleyovou, irskou královnu pirátů, která bourala genderové stereotypy, či excelentního stratéga a milovníka rumu Henryho Morgana plenícího španělské kolonie v Karibském moři.

Fascinující dokumentární seriál vysílaný na National Geographic vám přiblíží skutečné životy těch, kteří se pod černou pirátskou vlajkou stali nechvalně proslulými legendami oceánů.

Piráti: Legendy moří

Dokument
Foto National Geographic
National Geographic HD neděle 11. 8. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC