Dokument

Mimořádné zvířecí smysly

Mimořádné zvířecí smysly – přírodopisná minisérie
Skylink Live TV

Sledujte na Love Nature HD na skylink Live TV Sledovat

Zveme Vás na dobrodružnou výpravu po světě!

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak zvířata vnímají okolní svět? Většinu z nás asi napadne, že se jejich interpretace nemůže příliš lišit od té naší. Opak je však pravdou. Ve volné přírodě hrají vytříbené smysly zcela zásadní roli, a to ať už jde o přežití, vzájemné dorozumění, získání potravy, orientaci v prostoru, či obranu před predátory.

V novém dokumentárním seriálu se dozvíte, o kolik pestřejší zvířecí smysly opravdu jsou. Každá epizoda se zaměří na jeden z nich – perfektní zrak, neobvyklou sílu a dokonalý sluch. Věděli jste, že například surikaty mají panoramatické vidění, díky kterému vidí současně oblohu i zem? A víte, jak komunikují sloni? Nenechte si ujít fascinující sérii, jež poodhalí neuvěřitelné vlastnosti a schopnosti odlišných zvířat, které si my lidé s našimi omezenými smyslovými orgány neumíme ani představit.

Mimořádné zvířecí smysly

Dokument
Foto Envato Elements
Love Nature HD neděle 30. 6. Můj TV program Satelitní televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televize: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletní magazín se spoustou dalších článků najdete volně ke stažení na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC